Veelgestelde Vragen

Roti is een traditioneel Indiaas platbrood, vaak geserveerd met aardappelen, kousenband en masala kruiden voor een rijke smaak. Onze roti wordt onbeperkt geserveerd tijdens een rotidag, samen met kerrie kip en kerrie ei. Extra bijgerechten zoals lamsvlees en eend (doksa) in massala zijn tegen een meerprijs ook beschikbaar. Traditioneel wordt roti met de hand gegeten, wat zorgt voor een authentieke ervaring. Roti is veelzijdig en past bij verschillende dieetvoorkeuren. Met zijn rijke smaken is het een bevredigende maaltijd voor elke gelegenheid.

Ja, dat is het zeker! Tijdens het Roti buffet kunt u zoveel roti eten als u wilt. We hebben geen beperkingen op het aantal porties dat u kunt nemen, dus voel u vrij om uw honger te stillen en te genieten van de heerlijke smaken die de roti te bieden heeft.

Ja, er is live muziek bij elke Rotidag. We hebben een verscheidenheid aan muzikale acts, van traditionele Indiase muziek tot moderne pop en rock. Daarnaast hebben we meestal ook comedy acts, wat zorgt voor een levendige en vermakelijke sfeer. Zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van de muziek en entertainment.

De starttijd van de Rotidag kan variëren, afhankelijk van de locatie en de geplande activiteiten voor de dag. We raden u aan om onze website te bezoeken voor specifieke tijden en details voor elk evenement.

De Rotidag is een ticketed evenement. U koopt een ticket voor uzelf, uw vrienden of familie. Met dit ticket heeft u toegang tot het evenement en het buffet. U kunt genieten van de live muziek, het eten en de andere activiteiten die tijdens de dag gepland staan.

Ja, kinderen zijn zeer welkom bij de Rotidag. We hebben een veilige en kindvriendelijke omgeving, en bij sommige locaties hebben we ook speciale kinderactiviteiten gepland. We vinden het belangrijk dat de Rotidag een evenement is dat door het hele gezin kan worden genoten.

De Rotidag wordt op verschillende dagen en op verschillende locaties in Nederland gehouden. We kiezen onze locaties zorgvuldig uit om ervoor te zorgen dat ze ruim en comfortabel zijn, en een goede sfeer hebben.

U kunt een tafel reserveren voor de Rotidag via onze website. We hebben een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem waar u de gewenste datum en locatie kunt selecteren en vervolgens uw reservering kunt bevestigen.

Het reserveren van een tafel voor de Rotidag is eenvoudig. Bezoek onze website, selecteer de gewenste datum en locatie, en volg de instructies om uw reservering te bevestigen. Betaling kan worden gedaan via iDeal.

Het menu voor de Rotidag is bijna altijd hetzelfde, maar u kunt het specifieke menu van de dag vinden op onze website. We serveren een verscheidenheid aan roti gerechten, bijgerechten en drankjes.

We streven ernaar om aan alle dieetbehoeften te voldoen. Neem contact op via onze website om de mogelijkheden voor glutenvrije roti te bespreken.

Ja, we hebben vegetarische opties beschikbaar. De roti is standaard vegetarisch, en als u vegetariër bent, kunt u kiezen voor aardappel en groente, en eventueel ei.

Ja, al ons vlees en gevogelte is halal. We begrijpen het belang van het voldoen aan dieetbeperkingen en religieuze gebruiken, en we streven ernaar om een breed scala aan opties aan te bieden om aan deze behoeften te voldoen.

Nee, drank is exclusief. We hebben een verscheidenheid aan drankjes beschikbaar voor aankoop, waaronder zowel alcoholische als niet-alcoholische opties.

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar.

Nee, het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen voor gekochte tickets. Maar als u niet in staat bent om te komen, kunt u uw ticket doorverkopen aan iemand anders.

Nee, helaas is het niet mogelijk om de datum van het evenement te veranderen nadat u een ticket heeft gekocht.

Ja, het is mogelijk om uw reservering over te dragen aan vrienden of familie als u niet kunt komen. De naam van de reservering blijft hetzelfde, dus bij de ingang moeten ze de naam van de oorspronkelijke koper opgeven.

Elke maand gaat Rotidag online met onze volgende pop-up plekken. Als u als eerste een reservering wilt maken en geen tafels wilt missen, kunt u zich vooraf registreren op onze "agenda". We raden u aan om u vooraf te registreren voor de Rotidag die u wilt bezoeken, omdat onze tafels altijd binnen enkele uren of dagen volgeboekt zijn.

Geen paniek! Neem contact op met ons via de website. We kunnen uw ticket opnieuw naar u sturen.