Contact

Neem gerust contact met ons op of bekijk onze meest gestelde vragen hieronder. Mocht je vraag er niet tussen zitten, neem dan telefonisch contact met ons op. LET OP: contact via e-mail wordt pas binnen 48 uur behandeld. De beller is dus het snelst geholpen.

Waar vind je ons?

Contact Details

Our Hours
Elke zondag van 15:00 – 20.00 uur
De keuken sluit om 20:00 uur

Location
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15 Unit 34
3016BE, Rotterdam

Contact Us
Telefoon : +31619191144
Email: [email protected]

MEEST GESTELDE VRAGEN

Meest voorkomende vragen over afhaal en bezorgen

Afhaal, bezorgen en meer​

Wij leveren voornamelijk in Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk en Zoetermeer. Staat je gebied er niet tussen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31619191144.

Wij zijn te vinden in het Westelijk Handelsterrein, in restaurant Avenue Nine om precies te zijn. Onze locatie is nog geen 5 minuten van de Erasmusbrug (Rotterdam) vandaan. Wij zitten boven in unit #34.

Nee, dat kunnen wij helaas niet beloven. Wij leveren het eten wel in handige magnetron opwarmbakjes. Al onze gerechten worden dagvers gemaakt en kunnen diezelfde dag worden opgehaald of worden bezorgd.

Jazeker! Sterker nog, dat heeft zelfs onze voorkeur. Wij waarderen alle bestellingen, maar vanuit onze kant zien wij bezorgen als een extra service. Daarom vragen we er ook geld voor. Wij moeten zelf de bezorging regelen aangezien wij niet zijn aangesloten bij Thuisbezorgd, Uber Eats of Deliveroo. Aansluiting bij deze bezorgdiensten neemt namelijk extra kosten met zich mee voor ons en in deze tijden proberen wij de kosten juist laag te houden.

Wij moeten je te allen tijde kunnen bereiken om te controleren of de bestelling goed is gegaan. Je mag ons telefoonnummer ook hebben: +31619191144.

Dat kan gebeuren. Meld dit ons dan zo snel mogelijk door te bellen naar +31619191144. Stuur ons geen e-mail of een bericht via Facebook of Instagram, want die lezen wij niet altijd direct.

Dat kan helaas nog niet. Bel ons gerust om te vragen waar wij blijven. 

Ja, maar puur ter administratie en soms om een nieuwsbrief te sturen. Als je dat niet wilt, kun je je gemakkelijk afmelden.

Wij horen het graag als je een allergie hebt. We denken graag mee in hoe wij ervoor kunnen zorgen dat een ieder van onze keuken kan eten, indien mogelijk. Tegelijkertijd zijn wij supervoorzichtig met de gezondheid van onze gasten. Mocht je vragen hebben over allergenen, bel ons! Wij beantwoorden jullie vragen met alle liefde. 

Meest voorkomende vragen over onze gerechten

Onze Gerechten

Roti, oorspronkelijk een Indiaas gerecht, vormt de basis van onze roti’s. Heerlijk bereide roti maaltijden met invloeden uit onder andere de Surinaamse keuken. 

Al onze gerechten worden met passie, liefde en bovenal lekker bereid.

Wij kopen onze roti producten bij meerdere grote leveranciers in Nederland, zoals de Palmboom.

Nee, nergens beweren wij dat de roti uit India komt. De recepten van de onze gerechten vinden hun oorsprong in het Caribisch gebied, zoals Suriname en Jamaica.

Nee! Je krijgt er wel sambal bij. Bel ons voor zekerheid toch even als je hier nog vragen over hebt.

Nee, helaas kunnen wij niet een oneindige voorraad aanhouden. Wil je zeker zijn of we genoeg hebben, bel ons dan eerst om je bestelling door te nemen voordat je je bestelling plaatst.

Staat je vraag hier niet tussen stuur ons dan een whatsapp of bel ons op het telefoonnummer +31619191144.

Shopping Cart