Sint Laurenskerk Rotterdam

Rotidag XXXL in een Prachtige kerk

Op 29 juni 2024 verandert de grootste kerk van Rotterdam, de Sint Laurenskerk, in een paradijs voor Surinaams eten. Geniet van onbeperkt roti en live muziek in een majestueuze setting. Mis deze unieke kans niet om authentieke roti te proeven in het hart van Rotterdam!

Sint Laurenskerk Rotterdam
Sint Laurenskerk Rotterdam​
De
Locatie

Sint Laurenskerk, ook bekend als de Grote of Sint-Laurenskerk, is een iconische kerk gelegen in Rotterdam, Nederland. Gebouwd tussen 1449 en 1525, is het de enige overblijfsel van de middeleeuwse stad Rotterdam. De kerk werd zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog en werd bijna gesloopt. Echter, het werd uiteindelijk gerestaureerd tussen 1952 en 1968. Vandaag de dag dient de kerk niet alleen als een plaats van aanbidding, maar ook als een concertzaal en een historisch monument, met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit zijn toren.

Kom en geniet van Rotidag op zaterdag 29 juni 2024 in de Sint Laurenskerk Rotterdam. Ervaar de grootsheid van de architectuur terwijl je geniet van heerlijk soulfood,  uit Suriname. Het roti-gerecht bevat kerrie kip, kerrie aardappelen, kousenband en kerrie ei. Daarnaast zijn er ook extra’s beschikbaar, zoals pittige doksa (eend), pittige lamsvlees, masala garnalen of Pani Puri. Tijdens de rotidag wordt er als voorgerecht bara en als nagerecht Jalebi geserveerd.

Sint Laurenskerk Rotterdam van binnen

Reserveer je plek vandaag

Meld je aan via het onderstaande formulier en reserveer meteen je plek voor de grootste Rotidag van Nederland in de Sint Laurenskerk Rotterdam, gelegen in hartje centrum. Schrijf je vandaag nog in.

Beschikbare data

Hier is een overzicht van de dagen en data van de Rotidag in verschillende locaties in Nederland.

29 Juni
2024

Kom en beleef een stukje Suriname op zaterdag 29 juni in de prachtige Sint Laurenskerk in Rotterdam.  

29 Sept
2024

Kom en beleef een stukje Suriname op vrijdag 28 juni in de prachtige Havenkerk in Schiedam.