Hoe Werken Wij?

Plaats je bestelling via de website, kom je bestelling op de desbetreffende zondag afhalen bij restaurant Avenue Nine in Rotterdam of laat je bestelling bezorgen in Rotterdam centrum, noord, oost, zuid, west, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet en Berkel en Rodenrijs, Rijswijk en Zoetermeer. Wij zijn zondags geopend van 15:00 tot 21:00 uur.

LET OP: de keuken sluit om 20:00 uur en bestellingen kunnen tot 20:00 uur worden afgehaald.

Met onze Roti, Nasi en Bami zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel! Wij hebben de voorbereiding al voor je gedaan. Je hoeft het eten alleen op te warmen om daarna heerlijk van te kunnen genieten.

Hoe werkt ‘t in het kort? 
Bestel jouw Roti, Nasi en Bami uiterlijk een dag van tevoren, vóór 15:00 uur ‘s middags. Je kunt kiezen voor afhalen of bezorgen.

Afhalen – De Roti, Nasi en Bami kan bij ons restaurant Avenue Nine elke zondag worden afgehaald  tussen 15:00 en 20:00 uur. Wij zijn gevestigd in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam aan de Van Vollenhovenstraat 15 unit 34, 3016 BE Rotterdam. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine.

Bezorgen – De Roti, Nasi en Bami kan ook tussen 15:00 en 18:00 uur gekoeld thuis worden geleverd. Alle prijzen zijn exclusief bezorgkosten. We bezorgen in Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk en Zoetermeer. Onze voorkeur gaat altijd uit dat de roti’s worden afgehaald. Bezorgen is vanuit Avenue Nine een extra service die wij aanbieden voor de mensen die slecht ter been zijn of in de kwetsbare doelgroep van Covid-19 zitten. 

Dineer op het ideale moment, op je eigen tempo. Voor de bereiding heb je alleen een magnetron en/of oven nodig, waardoor je overal kunt genieten van je maaltijd(en). 

Serveer de gerechten op een bord en je bent klaar.

Shopping Cart