Got Questions?

Frequently Asked Questions

Wij leveren in de meeste plekken van Zuid Holland, Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs. Staat je gebied er niet tussen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31619191144.

Wij zitten in het Westelijk handelsterrein nog geen 5 minuten verwijderd van de Erasmusbrug. Wij zijn ook direct Avenue Nine.

Nee dat kunnen wij helaas niet beloven. Wij leveren het eten wel in handige magnetron opwarm bakjes. Alle zeevruchten gerechten worden dagvers gemaakt en kunnen diezelfde dag worden opgehaald of worden bezorgd

Jazeker! Sterker nog dat heeft zelfs onze voorkeur. Wij waarderen alle bestellingen, maar vanuit onze kant zien wij bezorgen als een extra service. Daarom vragen we er ook geld voor. Wij moeten zelf de bezorging regelen aangezien wij niet zijn aangesloten bij Thuisbezorgd, Uber Eats of Deliveroo. Aansluiting bij deze bezorgdiensten neemt namelijk extra kosten met zich mee voor ons en in deze tijden proberen wij de kosten juist laag te houden.

Wij zijn te vinden in het Westelijk Handelsterrein, in restaurant Avenue Nine om precies te zijn. Onze locatie is nog geen 5 minuten van de Erasmusbrug (Rotterdam) vandaan. Wij zitten boven in unit #34.

Wij moeten je ten alle tijde kunnen bereiken om te controleren of de bestelling goed is gegaan. Je mag ons telefoonnummer ook hebben: +31619191144

 

Dat kan gebeuren. Meld dit ons dan zo snel mogelijk door te bellen naar +31619191144. Stuur ons geen e-mail of een bericht via Facebook of Instagram, want die lezen wij niet altijd direct.

Dat kan helaas nog niet. Bel ons gerust om te vragen waar wij blijven

Ja, maar puur ter administratie en soms om een nieuwsbrief te sturen. Als je dat niet wilt of vervelend vindt, maken wij het weer heel gemakkelijk om af te melden.

Shopping Cart